Handelsbetingelser

Såfremt du ikke indenfor 3 arbejdsdage fra bestillingsdagen har modtaget en ordrebekræftelse, bør du eventuelt tjekke din uønsket post/papirkurv/spambakke, idet ordrebekræftelsen kan havne dér, såfremt du har et godt spamfilter.

Hos Fru Hansens Hobby modtager jeg betaling på hjemmesiden via Dankort, VisaDankort, Visa, VisaElectron, MasterCard og Maestro.

Bemærk: ved bestillinger på hjemmesiden til afhentning i butikken i Frederikssund, kan der betales med Dankort eller kontanter ved afhentningen.

Tilbudsvarer byttes ikke og tages ikke retur, kun ved fejl og mangler.

Der tages forbehold for tastefejl, prisstigninger fra mine leverandører og udsolgte varer.

Fortrydelsesret ved online handel

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler online. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtog dine varer.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give mig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det kan gøres ved at sende en e-mail til fhh@fruhansenshobby.dk E-mailen skal mærkes "Fortrydelse af onlinekøb", med oplysning om ordrenummer og hvilke produkter du ønsker at fortryde købet af. Samtidig er du velkommen til at kontakte mig pr. telefon 26 84 36 00 i forretningens åbningstid, se åbningstider på hjemmesiden, og oplyse, at e-mail er afsendt vedr. fortrydelse af købet. Husk at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give mig tydelig meddelelse herom.

For at overholde fortrydelsesfristen skal du returnere dine varer senest 14 dage fra den dato, hvor du meddelte mig, at du ønsker at fortryde dit køb.

Dine varer skal sendes til adressen:

Fru Hansens Hobby
V/ Britta Hansen
Frejasvej 73, Kælderen
3600 Frederikssund

Husk at du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fragt

Ved levering til privat bopælsadresse i Danmark opkræves en standard fragtpris på kr. 60,- og ved levering til afhentning ved postudleveringssted opkræves en standard fragtpris på kr. 45,-. Fragtprisen vil fremgå af din bestilling.

Der sendes ikke varer til Grønland, Færøerne, Norge og øvrige lande udenfor EU.

Reklamationsret

Når du handler på Fru Hansens Hobby har du 24 måneders reklamationsret gældende efter købeloven. Er der noget galt med varen, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid", efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Har du mod forventning modtaget et produkt, der har mangler eller på anden måde er fejlbehæftet, beder jeg dig kontakte mig på fhh@fruhansenshobby.dk eller telefon 26 84 36 00 for at åbne en reklamationssag hos mig.

© Fru Hansens Hobby 2024 - Privatlivspolitik